Taste as a reward for good care

Discover our Livar products

Where is Livar meat for sale?

Find your nearest Livar selling point.

Livar Sven Nijenhuis
We always look at what is around here and what we can use. The tastiest always wins for me.

Sven Nijenhuis

Restaurant Ambrozijn

Successful with Livar in your company

What our customers say about Livar

Livar Lieuwe Nicolaï
I chose Livar more than a decade ago because I wanted to sell meat without a fairy tale story. Meat that is just naturally good.

Lieuwe Nicolaï

Uw Ambachtelijke Slager Lieuwe Nicolaï

Get inspired

Get inspired by news items, customer stories and recipes.

Get inspired

Get inspired by recipes, customer stories and news items.

Watch live on our monastery farm!

Follow us on social media

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 weeks ago

The bone broth phenomenon is growing in popularity due to its healthy effects and is now considered a superfood 🦴🍲.

In restaurants, bone broth or stock has been used for decades as a base and natural flavour enhancer. Influences from all over the world provide an infinite possibility in variation 🌍

At Beluga Loves You Livar bak kut teh is served paired with an Irish Mór oyster, fenugreek, algae and a glass of Fire Sea 🦪🍾

The bak kut teh is made from Livar bones and flavoured with Asian seasonings.

Beluga Loves You Oyster factory The Good & The Bold #bonebroth #superfood #michelin #gaultmillau #finedining #gastronomy
... See MoreSee Less

Het fenomeen bone broth groeit in populariteit door de gezonde werking ervan en wordt tegenwoordig gezien als superfood 🦴🍲In restaurants wordt bouillon of fond van botten al decennia gebruikt als basis en natuurlijke smaakversterker. Invloeden van over de hele wereld zorgen voor een oneindige mogelijkheid in variatie 🌍Bij Beluga Loves You wordt Livar bak kut teh geserveerd in combinatie met een Irish Mór oester, fenegriek, algen en een glas Vuurzee 🦪🍾De bak kut teh wordt gemaakt van Livar botten en op smaak gebracht met Aziatische smaakmakers.Beluga Loves You Oesterij De Goede & De Stoute #bonebroth #superfood #michelin #gaultmillau #finedining #gastronomyImage attachmentImage attachment
Met groot enthousiasme kijkt Livar terug op de succesvolle inspiratiedag die plaatsvond op de historische kloosterboerderij van abdij Lilbosch in Echt. De dag, georganiseerd om de samenwerking en inspiratie onder alle stakeholders van de korte Livarketen te bevorderen, bleek een doorslaand succes. De aanwezigen, afkomstig uit alle schakels van de keten, gingen met hernieuwde energie en ideeën naar huis. Deze bijzondere bijeenkomst stond naast inspireren en leren natuurlijk ook in het teken van het 25-jarig jubileum van Livar. Bedankt aan alle experts, partners en aanwezigen. Zie voor de volledige aftermovie onze #linkinbio🎥 door Stefan Thoolen#livar #jubileum #inspiratiedag #korteketen #duurzaamheid #truevalue #dierenwelzijn
Chef @snijenhuis van @restaurant_ambrozijn neemt je mee in het ontstaan en de bereiding van zijn gerecht met @livarvlees buikspek en coquille 🥓🍅Een heerlijke terugblik naar de zomer ☀️#Livar #Ambrozijn #jre #jeunesrestaurateurs #finedining #gaultmillau #michelin