Salade met Livarsjink, geitenkaas en cantaloupe meloen

In de salade wordt gewerkt met de Livarsjink. Het is een lekker fris gerecht voor tijdens de aankomende zomermaanden. DSC03798.JPG

Ingrediënten (4 pers.)

Salade:
20 plakken Livarsjink
200 g zachte geitenkaas
150 g gemengde sla
1/2 cantaloupe meloen
100 g walnoten
8 zongedroogde tomaten
evt. een mediteraanse stengel

Dressing:

1 eetlepel honing
100 ml olijfolie
50 ml aceto balsamico
Peper
Zout

Bereiding Dressing
Voeg de honing, olijfolie en aceto balsamico bij elkaar, naar smaak mag er nog peper en zout worden toegevoegd. Zorg dat het mengsel goed door elkaar wordt geroerd. 

Bereiding Salade
Hak de walnoten grof en snij de halve meloen in mooie stukjes of maak er eventueel mooie bolletjes van. Naar keuze mag de geitenkaas gesneden of gebrokkeld worden. Snij de plakken livarsjink door de helft en maak er vervolgens mooie rolletjes van. De zongedroogde tomaatjes kunnen eventueel gehalveerd worden. Meng de dressing door de sla. De borden mogen vervolgens mooi worden opgemaakt.

Serveren
Maak het bord mooi op met de salade.
Drapeer de geitenkaas, walnoten, tomaatjes, meloen en livarsjink over de salade. 

Livar BV - Postbus 16 - 6100 AA  Echt (NL) - T +31 (0) 88 548 27 83 - F +31 (0) 88 548 27 32 - E info@livar.nl