Livar Rack op de Big Green Egg

Het weer is mooi dit weekend en we hebben alle tijd om te genieten van een Livar Rack op de Big Green Egg.

Onderstaand een bereidingssuggestie voor de Livar Rack op de Big Green Egg. Geniet van de voorbereiding, het wachten en vooral van het smullen.

Kruid de Livar Rack met een lekkere rub van ui, paprika, suiker, rozemarijn, zout, chili, komijn, knoflook. Breng de Big Green Egg naar een temperatuur van 90 graden en gaar de Livar Rack ca. 2,5 uur tot een kerntemperatuur van 54 graden. Laat de Livar Rack 10 minuten rusten voor het aansnijden.

Bereidingssuggestie van Floris Roijen www.floriskookt.nl

Livar BV - Postbus 16 - 6100 AA  Echt (NL) - T +31 (0) 88 548 27 83 - F +31 (0) 88 548 27 32 - E info@livar.nl